Безпровідний температурний зонд – міцний універсальний датчик, який учні можуть використовувати для контролю температури. Він встановлює прямий зв’язок через Bluetooth і за потреби може підключатися по USB до ПК чи лабораторного інтерфейсу.
На відміну від звичайного термометра – може вимірювати температуру не лише одного конкретного заміру, а проводити планову фіксацію змін температури окремого відрізку часу для побудови графіків. Його діапазон роботи та безпровідні можливості дозволяють вирішувати практичні завдання широкого кола – він водонепроникний та має більш міцний корпус.
Експерименти з безпровідним датчиком температури
- Проведіть ендотермічні і екзотермічні реакції.
- Досліджуйте заморожування і плавлення води.
- Виміряйте енергетичний зміст продуктів.
- Вивчіть поглинання променевої енергії.
- Моніторинг умов навколишнього середовища.
Акумуляторна батарея Go Direct забезпечить тривалу роботу пристрою і постійну готовність до занять. Рівень заряду можна контролювати з безкоштовного додатку Graphical Analysis 4. Якщо батарея виснажена, просто підключіть датчик до зарядного пристрою і продовжує заняття не перериваючи навчальний процес для учнів.
Це краще рішення для використання з комп’ютерними платформами в школі без потреби купувати додаткове програмне забезпечення. Вам більше не потрібно обирати між способами підключення USB чи Bluetooth – в температурному сенсорі доступні обоє.
Вчительський набір безпровідних температурних датчиків
Купуючи більше – економте: при замовленні 8ми датчиків та зарядної станції, ви зменшите вартість останньої на третину. Зарядна станція розрахована на заряджання не більше 8ми датчиків одночасно. Детальні умови можна дізнатися у дилерів вашого регіону.
Характеристики сенсора
- Діапазон: від -40 до 125 °C
- Норма для корпуса: -10 – 45 °C
- Ціна поділки: 0,07 °C
- Точність: ± 0,3 °C
- 90% кінцевого значення показника за 10 секунд в рідині з перемішуванням
- Канали зв’язку: Bluetooth / USB
Комплектація
- Безпровідний температурний зонд
- Мікро-USB-кабель
- Інструкція з використання